prata

prata

basa JawaBesut

prata

  1. (Snk) (Kw) kaluwihan, kamisuwuran.







Kata kunci/keywords: arti prata, makna prata, definisi prata, tegese prata, tegesipun prata

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.