prana

prana

basa JawaBesut

prana

  1. dituju (dikênani) atine;;
Kacocogna karo kêpranan, saprana, mrana.







Kata kunci/keywords: arti prana, makna prana, definisi prana, tegese prana, tegesipun prana

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.