poldhan

poldhan

basa JawaBesut

poldhan

  1. (Wl) pc sah, lunas.







Kata kunci/keywords: arti poldhan, makna poldhan, definisi poldhan, tegese poldhan, tegesipun poldhan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.