pitik

pitik

basa JawaBesut

pitik

  1. pr wong mlarat dirog dhuwite (barang darbèke);







Kata kunci/keywords: arti pitik, makna pitik, definisi pitik, tegese pitik, tegesipun pitik

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.