peling

peling

basa JawaBesut

peling

  1. ak pitutur ngelikake;







Kata kunci/keywords: arti peling, makna peling, definisi peling, tegese peling, tegesipun peling

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.