partikêlir

partikêlir

basa JawaBesut

partikêlir

  1. (Wl) krama/ngoko dudu yêyasan nagara, dudu dhinês;







Kata kunci/keywords: arti partikêlir, makna partikêlir, definisi partikêlir, tegese partikêlir, tegesipun partikêlir

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.