paro

basa JawaBesut

paro

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko paro
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

perangan kang sasisih (tmr. barang kang disigar lsp. dadi loro);








Kata kunci/keywords: arti paro, makna paro, definisi paro, tegese paro, tegesipun paro
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.