pangobong

pangobong

basa JawaBesut

pangobong

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko pangobong
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ênggone ngobong;







Kata kunci/keywords: arti pangobong, makna pangobong, definisi pangobong, tegese pangobong, tegesipun pangobong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.