pêrlop

basa JawaBesut

pêrlop (Wl) krama/ngoko

  1. sawatara dina (sasi) ora nyambut gawe;
  2. dilèrèni marga saka panjaluke dhewe.







Kata kunci/keywords: arti pêrlop, makna pêrlop, definisi pêrlop, tegese pêrlop, tegesipun pêrlop

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.