pèlpulisi

pèlpulisi

basa JawaBesut

pèlpulisi

  1. (Wl) krama/ngoko pulisi kang mênganggo cara sêrdhadhu.







Kata kunci/keywords: arti pèlpulisi, makna pèlpulisi, definisi pèlpulisi, tegese pèlpulisi, tegesipun pèlpulisi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.