basa JawaBesut

oni Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o)ꦤꦶ (ni)
Lingga:

  1. êngg uni.







Kata kunci/keywords: arti oni, makna oni, definisi oni, tegese oni, tegesipun oni

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.