ngukuhi

basa JawaBesut

ngukuhi

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ngukuhi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ngugêmi, nggêgêgi;
  2. nêtêpi têmênan
Kacocogna karo
  • kukuh.







Kata kunci/keywords: arti ngukuhi, makna ngukuhi, definisi ngukuhi, tegese ngukuhi, tegesipun ngukuhi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.