ngoyod

basa JawaBesut

ngoyod
Lingga: (oyod)

  1. mêtu oyode;
  2. ent wis bêbranahan akèh, wis lêlêmahên.







Kata kunci/keywords: arti ngoyod, makna ngoyod, definisi ngoyod, tegese ngoyod, tegesipun ngoyod

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.