nggojog

basa JawaBesut

nggojog
Lingga: (gojog)
krama/ngoko

  1. nggojag, nggojagi;
  2. ks cumbana.







Kata kunci/keywords: arti nggojog, makna nggojog, definisi nggojog, tegese nggojog, tegesipun nggojog

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.