nggirèkake

basa JawaBesut

nggirèkake
Lingga: (giri)

  1. nggêrêng (nggiring) sapi lsp;
  2. ks dikon, diatag nyambut gawe.







Kata kunci/keywords: arti nggirèkake, makna nggirèkake, definisi nggirèkake, tegese nggirèkake, tegesipun nggirèkake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.