nggamblèh

basa JawaBesut

nggamblèh
Lingga: (gamblèh)
krama/ngoko

  1. ndowèr, dawa gèmblèh-gèmblèh;
  2. (ng-gamblèh lambene) ks juwèh, pijêr gunêman;
  3. ks nangis.







Kata kunci/keywords: arti nggamblèh, makna nggamblèh, definisi nggamblèh, tegese nggamblèh, tegesipun nggamblèh

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.