ngêmprah

basa JawaBesut

ngêmprah


  1. krama/ngoko ora sêtiti, mung sakêpenake bae;;
Kacocogna karo êmprah.








Kata kunci/keywords: arti ngêmprah, makna ngêmprah, definisi ngêmprah, tegese ngêmprah, tegesipun ngêmprah
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.