ndobol

basa JawaBesut

ndobol Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦢꦺꦴ (do)ꦧꦺꦴ (bo)ꦭ꧀ (l)
Lingga: (dobol)

  1. ks bêbanyu, ngêntut.








Kata kunci/keywords: arti ndobol, makna ndobol, definisi ndobol, tegese ndobol, tegesipun ndobol

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.