ndlondong

basa JawaBesut

ndlondong Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦢ꧀ (d)ꦭꦺꦴ (lo)ꦤ꧀ (n)ꦢꦺꦴ (do) (ng)
Lingga: (dlondong)

  1. pc ks bêbanyu.








Kata kunci/keywords: arti ndlondong, makna ndlondong, definisi ndlondong, tegese ndlondong, tegesipun ndlondong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.