ndhangsur

basa JawaBesut

ndhangsur Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n) (dha) (ng)ꦱꦸ (su) (r)
Lingga: (dhangsur)

  1. ks turu (turon) saênggon-ênggon.








Kata kunci/keywords: arti ndhangsur, makna ndhangsur, definisi ndhangsur, tegese ndhangsur, tegesipun ndhangsur

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.