ndhêkok

basa JawaBesut

ndhêkok Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦝꦼ (dhê)ꦏꦺꦴ (ko)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (dhêkok)

  1. ks turu;








Kata kunci/keywords: arti ndhêkok, makna ndhêkok, definisi ndhêkok, tegese ndhêkok, tegesipun ndhêkok

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.