ndhêkêr

basa JawaBesut

ndhêkêr Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦝꦼ (dhê)ꦏꦼ () (r)
Lingga: (dhêkêr)

  1. pc ks linggih nyêkukruk, turu.








Kata kunci/keywords: arti ndhêkêr, makna ndhêkêr, definisi ndhêkêr, tegese ndhêkêr, tegesipun ndhêkêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.