ndablêg

basa JawaBesut

ndablêg Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n) (da)ꦧ꧀ (b) ()ꦒ꧀ (g)
Lingga: (dablêg)

  1. ks ndhêndhêng (ora ngrèwès ing pakon, pangundang lsp).








Kata kunci/keywords: arti ndablêg, makna ndablêg, definisi ndablêg, tegese ndablêg, tegesipun ndablêg

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.