ndêdilat

basa JawaBesut

ndêdilat Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦢꦼ ()ꦢꦶ (di) (la)ꦠ꧀ (t)
Lingga: (dilat)

  1. ks njêjaluk kalawan ngasih-asih bangêt.








Kata kunci/keywords: arti ndêdilat, makna ndêdilat, definisi ndêdilat, tegese ndêdilat, tegesipun ndêdilat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.