nêkêni

basa JawaBesut

nêkêni


  1. krama/ngoko mènèhi têkên (ent nulungi);;
Kacocogna karo têkên.







Kata kunci/keywords: arti nêkêni, makna nêkêni, definisi nêkêni, tegese nêkêni, tegesipun nêkêni

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.