nèkêl

basa JawaBesut

nèkêl


  1. (Wl) krama/ngoko araning logam saèm. slaka.







Kata kunci/keywords: arti nèkêl, makna nèkêl, definisi nèkêl, tegese nèkêl, tegesipun nèkêl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.