mumbul

basa JawaBesut

mumbul krama/ngoko

  1. munggah ing awang-awang;
  2. ent misuwur bangêt;







Kata kunci/keywords: arti mumbul, makna mumbul, definisi mumbul, tegese mumbul, tegesipun mumbul

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.