mrocot

basa JawaBesut

mrocot krama/ngoko

  1. êngg mrucut;
  2. ks lair, nglairake
Kacocogna karo
  • procot.







Kata kunci/keywords: arti mrocot, makna mrocot, definisi mrocot, tegese mrocot, tegesipun mrocot

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.