mlatuk

basa JawaBesut

mlatuk krama/ngoko

  1. nucuk;
  2. nuthuk (tmr. platuking bêdhil);
  3. nêgor glugu;
  4. ks sanggama
Kacocogna karo
  • platuk.







Kata kunci/keywords: arti mlatuk, makna mlatuk, definisi mlatuk, tegese mlatuk, tegesipun mlatuk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.