mlêkah

basa JawaBesut

mlêkah krama/ngoko

  1. pêcah mênga, sigar mênga;
  2. ks manak
Kacocogna karo
  • plêkah.







Kata kunci/keywords: arti mlêkah, makna mlêkah, definisi mlêkah, tegese mlêkah, tegesipun mlêkah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.