misik

basa JawaBesut

misik krama/ngoko

  1. ngandhani bab ngêlmu gaib;
  2. mènèhi wangsit;
  3. ak ngingu (kewan) wiwit cilik mula;
  4. ks sanggama
Kacocogna karo
  • wisik.







Kata kunci/keywords: arti misik, makna misik, definisi misik, tegese misik, tegesipun misik

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.