mingklik-mingklik

basa JawaBesut

mingklik-mingklik pc

  1. ana ing papan kang dhuwur;
  2. ent dhiri bangêt.







Kata kunci/keywords: arti mingklik-mingklik, makna mingklik-mingklik, definisi mingklik-mingklik, tegese mingklik-mingklik, tegesipun mingklik-mingklik

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.