basa JawaBesut

mil krama/ngoko

  1. (mil dharat) 7420 m;
  2. (mil laut) 1609 m;
  3. (kapal mil) kapal kang nggawa layang-layang.








Kata kunci/keywords: arti mil, makna mil, definisi mil, tegese mil, tegesipun mil
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.