basa JawaBesut

mega Aksara Jawa: ꦩꦺ (me) (ga)
Lingga: krama/ngoko

  1. kumpuling uwab ing awang-awang kang katon putih.








Kata kunci/keywords: arti mega, makna mega, definisi mega, tegese mega, tegesipun mega
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.