mblêndhing

basa JawaBesut

mblêndhing
Lingga: (blêndhing)
krama/ngoko

  1. njêmbluk ing isor (tmr. wêtêng);
  2. ks mêtêng.







Kata kunci/keywords: arti mblêndhing, makna mblêndhing, definisi mblêndhing, tegese mblêndhing, tegesipun mblêndhing

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.