mberak

basa JawaBesut

mberak

  1. ks bêbanyu.








Kata kunci/keywords: arti mberak, makna mberak, definisi mberak, tegese mberak, tegesipun mberak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.