mbêdodong

basa JawaBesut

mbêdodong
Lingga: ((bêdodong))
pc

  1. mundhak gêdhe lan atos;
  2. ks mati.







Kata kunci/keywords: arti mbêdodong, makna mbêdodong, definisi mbêdodong, tegese mbêdodong, tegesipun mbêdodong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.