mbèwès

basa JawaBesut

mbèwès
Lingga: ((bèwès))
pc

  1. tansah ndlèwèr (mili);
  2. ks kêrêp manak;
  3. akèh bangêt (utange, tumane).







Kata kunci/keywords: arti mbèwès, makna mbèwès, definisi mbèwès, tegese mbèwès, tegesipun mbèwès

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.