basa JawaBesut

matar Aksara Jawa: (ma) (ta) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. ngikir;;
Kacocogna karo patar.








Kata kunci/keywords: arti matar, makna matar, definisi matar, tegese matar, tegesipun matar
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.