basa JawaBesut

mapa Aksara Jawa: (ma) (pa)
Lingga:

  1. (Kw) apa.







Kata kunci/keywords: arti mapa, makna mapa, definisi mapa, tegese mapa, tegesipun mapa

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.