manuk

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

manuk (ma)ꦤꦸ (nu)ꦏ꧀ (k)
Lingga:

ngoko
Krama manuk
Ngoko manuk
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bangsaning kewan iwèn

  Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti manuk, makna manuk, definisi manuk, tegese manuk, tegesipun manuk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.