mantat

basa JawaBesut

mantat Aksara Jawa: (ma)ꦤ꧀ (n) (ta)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. êngg ks nyanggama;;
Kacocogna karo pantat.







Kata kunci/keywords: arti mantat, makna mantat, definisi mantat, tegese mantat, tegesipun mantat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.