manila

basa JawaBesut

manila Aksara Jawa: (ma)ꦤꦶ (ni) (la)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) intên biru.







Kata kunci/keywords: arti manila, makna manila, definisi manila, tegese manila, tegesipun manila

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.