mangap

basa JawaBesut

mangap krama/ngoko

  1. ngêngakake cangkêm;
  2. pc ks clathu, gunêman;
  3. mênga amba
Kacocogna karo
  • angap.







Kata kunci/keywords: arti mangap, makna mangap, definisi mangap, tegese mangap, tegesipun mangap

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.