macêm

(Kaelih saka macem)

basa JawaBesut

macêm êngg pc

  1. jinis, warna;
  2. cocog, jodho.







Kata kunci/keywords: arti macêm, makna macêm, definisi macêm, tegese macêm, tegesipun macêm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.