mètêr

basa JawaBesut

mètêr Aksara Jawa: ꦩꦺ ()ꦠꦼ () (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) araning ukuran lajuran (saprapatangpuluh yutane kubênging jagat);







Kata kunci/keywords: arti mètêr, makna mètêr, definisi mètêr, tegese mètêr, tegesipun mètêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.