mèbêl

basa JawaBesut

mèbêl Aksara Jawa: ꦩꦺ ()ꦧꦼ ()ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) praboting omah (meja, kursi, lêmari lsp).







Kata kunci/keywords: arti mèbêl, makna mèbêl, definisi mèbêl, tegese mèbêl, tegesipun mèbêl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.