lodong

basa JawaBesut

lodong

  1. pc jêmèk, lèdèng;
  2. êngg lara ngising;
  3. ks mati.







Kata kunci/keywords: arti lodong, makna lodong, definisi lodong, tegese lodong, tegesipun lodong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.