listrik

basa JawaBesut

listrik Aksara Jawa: [[ꦭꦶstriꦏ꧀|ꦭꦶ (li)stri (stri)ꦏ꧀ (k)]]
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) èlèktris.







Kata kunci/keywords: arti listrik, makna listrik, definisi listrik, tegese listrik, tegesipun listrik

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.