laskar

basa JawaBesut

laskar Aksara Jawa: (la)ꦱ꧀ (s) (ka) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Prs) prajurit.







Kata kunci/keywords: arti laskar, makna laskar, definisi laskar, tegese laskar, tegesipun laskar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.